tag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post716358774128185968..comments2024-02-08T16:40:19.687+02:00Comments on Happy Blogging!: VișinellaHappyhttp://www.blogger.com/profile/00482512406202068192noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-40378440637277538892009-03-01T08:38:00.000+02:002009-03-01T08:38:00.000+02:00Lena, regret esecul. N-am cantarit cele 4 linguri ...Lena, regret esecul. N-am cantarit cele 4 linguri de aluat, cu proxima ocazie o voi face, promit. Garantez ca ceea ce e scris/pozat e asa cum am procedat io. <BR/><BR/>Dar nu-mi place sa despic firu'-n 4, asta e.<BR/><BR/>Multumesc pentru interesul acordat, spor in toate sa ai!Happyhttps://www.blogger.com/profile/00482512406202068192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-76652487976374688602009-02-20T15:38:00.000+02:002009-02-20T15:38:00.000+02:00Sorry, nu a iesit...e f tare aluatul...asta e. Am ...Sorry, nu a iesit...e f tare aluatul...asta e. Am folosit cantarul pt ca sa nu gresesc...degeaba, oricum, 50g cacao e cu mult mai mult decat arata la tine in poza...e un plic mare intreg de la dr. Oetker!..si inca ceva...nu-s incepatoare da' nu-i bai...se intampla si pe la case mai mari :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-39642912426159360242009-02-19T20:28:00.000+02:002009-02-19T20:28:00.000+02:00Moaaaaa, se pare ca prajitura asta e complicata ra...Moaaaaa, se pare ca prajitura asta e complicata rau. Deci! Reteta fotografiata corespunde gramajelor indicate mine. <BR/><BR/>De regula, ouale pe care le folosesc sunt oua din alea mai mari. Cele 4 linguri de aluat galben nu au cum sa devina cleioase daca le amesteci cu cacaoa si cu ciocolata, io le pun pun putin cate putin in aluat si intotdeauna s-au dizolvat frumos, fara alte surprize. <BR/><BR/>Poate ca totusi ti-o fi iesit ceva, vino cu detalii, nu ne lasa cu okii-n visine :dHappyhttps://www.blogger.com/profile/00482512406202068192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-24820508966817355572009-02-14T16:00:00.000+02:002009-02-14T16:00:00.000+02:00Mi s-a parut f interesanta prajiturica ta si m-am ...Mi s-a parut f interesanta prajiturica ta si m-am apucat de ea. Am constatat ca 2 oua sunt prea putine, am pus trei, am redus un pic si cantitatea de faina si tot f gros a iesit aluatul, iar 4 linguri de aluat nu prea au cum sa cuprinda 50g de cacao...a iesit o chestie groasa rau si lipicioasa pe care mi-a fost imposibil sa o mai intind cu batul in tava....nu pricep...sa vad ce o iesi cand o voi scoate din cuptor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-16907291632332815172009-01-18T19:57:00.000+02:002009-01-18T19:57:00.000+02:00Sa faci Micul, si sane dai de stire :PMircea Popes...Sa faci Micul, si sane dai de stire :P<BR/><BR/>Mircea Popescu, io zic, ca in cel mai rau caz o scoti pe visinella din imprimanta :DHappyhttps://www.blogger.com/profile/00482512406202068192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-14700146944008647582009-01-17T19:24:00.000+02:002009-01-17T19:24:00.000+02:00Vai ce mi-ai facut, moarte de om, acum eu ce ma fa...Vai ce mi-ai facut, moarte de om, acum eu ce ma fac ?! De unde scot visinella ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-75982731441755187942009-01-15T11:46:00.000+02:002009-01-15T11:46:00.000+02:00Multumesc Happy.Am sa caut si am sa fac prajitura ...Multumesc Happy.Am sa caut si am sa fac prajitura asta apetisanta.Miculhttps://www.blogger.com/profile/07498922200349769299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-70935323005867742762009-01-12T20:51:00.000+02:002009-01-12T20:51:00.000+02:00Micul, paietele le-am luat de la Metro, la raftul ...<B>Micul</B>, paietele le-am luat de la Metro, la raftul cu bombonele pt decor torte, sunt si albe si negre, dar tu poti sa razui cioco de care prin casa.<BR/><BR/><B>Anamaria</B>, ai dreptate, m-am tampit, mea culpa, am uitat sa specific ouale. Doua la numar. Temperatura la cuptorul meu atat indica - cat am spus, acu' io si cu cuptoru' meu nu ne cunoastem chiar atat de bine, dar serios, la mine am copt visinele 15 minute si aluatul 15, in tava de Jena. Nush dar la mine nu era chiar gros/mult aluatul, nu puteam sa-l las mai mult de 15 minute, serios. <BR/><BR/>Acum am mai zis eu pe undeva, stati cu okii pe prajitura din cuptor, cand simtiti ca miroase, o intepati cu batzul de frigaruie, scobitoare, pai - sa o verificati daca e coapta.<BR/><BR/>Ma bucur ca va placut - in fond si la urma urmei asta e tot ce conteaza!! Ma duc sa editez sa trec si ouale alea :D<BR/><BR/>Pupici!Happyhttps://www.blogger.com/profile/00482512406202068192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-52811704822058962982009-01-12T19:57:00.000+02:002009-01-12T19:57:00.000+02:00Buna, am facut si eu prajitura ta, a iesit ff buna...Buna, am facut si eu prajitura ta, a iesit ff buna, multumesc pt reteta. Ai uitat insa sa specifici numarul de oua (eu am folosit 4), iar la timpul de coacere ai scris 15 minute, ceea ce dupa parerea mea e mult prea putin. Eu am tinut prajitura in cuptor la 350-370 F aprox. 40 minute.<BR/>O zi buna iti doresc si inca o data mersi! AnamariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-85956928910149785.post-29844086872445889142009-01-12T09:19:00.000+02:002009-01-12T09:19:00.000+02:00Mooammma ce apetisanta ii visinela asta.Musai tre'...Mooammma ce apetisanta ii visinela asta.Musai tre' s-o-ncerc si eu, da' zi-mi te rog, de unde ai cumparat paiete de ciocolata alba.<BR/>Multumesc.Miculhttps://www.blogger.com/profile/07498922200349769299noreply@blogger.com