duminică, 2 martie 2008

Tăiţei cu mac

INGREDIENTE:

-200 g paste (eu am avut taitei de orez)
-2 linguri de mac
-2 linguri de zahar
-1 pachet zahar vanilat

Taiteii se fierb in apa cu un praf de sare. Intre timp, in rasnita de cafea se pune zaharul, macul si zaharul vanilat. Se macina pana devin ca o pulbere.
Se scurg taiteii si se presara cu amestecul de zahar si mac.


In loc ce mac se poate pune nuca. La fel de buni sunt si taiteii aia!

2 comentarii:

  1. Vaaaiii, ce pofta mi-ai facut cu taiteii astia!!! :P
    ...cred ca-mi fac si eu o tura, ca-s de post... sper numa' sa mai am mac :)...ca nuca n-am sigur! :))

    Te-am tzucat, Happy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dada, chiar is de post! Imi plac si mie ca se fac repede si au un "nustiuce" al lor.

    Hai, sa te tzuc si io!

    RăspundețiȘtergere