Eh! E februarie, luna plină de dragoste, și nu se putea să nu marchez și eu cumva evenimentul în frumosul blog! Mai vă amintiți cum v-am învățat să vă dezmierdați Feți Frumoșii cu delicatele inimioarele din crenvuști sau cu inelele din ardei - idei minunate de mic de dejun romantic- ? Uite că azi, cu 2 zile înainte de Dragobete vă arăt încă ceva drăguț, ce merită încercat. Îl văzusem undeva pe facebook, și am zis că dacă tot am ce-mi trebuie prin frigider, să încerc să fac și eu. Așadar, ta-daaaa!
Cum se fac? Foarte repede și cu foarte puține ingrediente. 1 crenvuști și 2 ouă mai mici.
Se începe cu crenvuștiul. Se pune pe tocător :
Apoi se taie pe lung în jumătăți:
Apoi fiecare jumătate se franjurează așa:
Într-o tigaie antiaderentă se încinge niște ulei, apoi se pune crenvuștiul la prăjit, cu pielița în sus și capetele unite:
În mijloc vom pune un ou:
Cred că ar merge frumos cu ou de prepeliță. Eu n-am avut ouă mici așa că am spart într-o ceașcă un ou și cu lingura am luat gălbenușul și puțin albuș, cât să umplu frumos mijlocul rotocolului din crenvuști.
Se prăjesc foarte repede și se scot cu o paletă pe o farfurie. Se decorează frumos (nu așa ca mine!!!)
Apoi ne servim și mâncăm cu poftă!
De mult n-am mai mâncat crenvuști (vienezi, din ăia de la Lidl) și ouă prăjite, doamne ce bun a fost!
Să ne fie de bine la toți!
Foarte frumoasa ideea asta de primavara!Am salvat-o si eu de pe pinterest ❤. :).delicios breakfast !:)
RăspundețiȘtergereȘi ai încercat să faci margaretele, Paradis? :)
Ștergere