marți, 17 august 2010

Tocăniță de pui cu ciuperci


INGREDIENTE:
-1 ceapă 
-1 piept de pui
-1 conservă de ciuperci
-1 lingură de făina
-1 lingură de smântână
- 2-3 linguri de ulei
-pătrunjel, sare, paprika, piper, usturoi

Se distuie in ulei ceapa, pieptul de pui tăiat cubulețe și ciupercile. Se adaugă lingura de făină, se amestecă. Dacă mai trebuie se mai adaugă puțină apă, dar de regulă lasă apă atât carnea cât li ciupercile. Adăugăm smântâna și dăm focul foarte mic. Presărăm sare, paprika, piper, usturoiul și pătrunjelul tocat . Gata!

Până se răcorește puțin mâncărica, puteți face și o mămăliguță, că merge foarte bine cu tocanița.

Poftă maaaaare!

P.S. Mâncărica e low carb, dar fără mămăliguță, off course!

2 comentarii: