vineri, 26 decembrie 2008

Dovlecei umpluti



INGREDIENTE:

-2 dovlecei rotunzi mici
-1 ardei
-1 rosie
-2 cepe mici
-3-4 ciupercute
-2 linguri de orez
-condimente+verdeata




Se curata ciupercile de pielita si apoi se toaca marunt.


Dovleceilor li se taie capac si cu o lingurita se scobesc de miez. Dovleceii mei erau foarte cruzi, aveau coaja foarte subtire.


Se toaca marunt si celelalte legume:


Se pun intr-un castron si se amesteca si cu orezul.


Adaugam putina sare, piper si verdeturi aromate:


Se umple fiecare dovlecel cu amestecul de legume.


Se aseaza intr-un vas de jena, se stropesc cu un fir de ulei de masline, se presara cu putin piper si boia si se da tava la cuptor la 200 de grade pentru 15 minute.


Deliciosi si usor de digerat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu