joi, 6 septembrie 2007

Romania mestereasca (4)

Cu ingrijorare observ ca numarul episoadelor din serialul Romania Mestreasca creste. Mi-e frica sa nu ajunga sa concureze cu numarul de episoade din "Tanar si nelinistit".

Echipa noua, pe care am primit-o e taaaaaare.Are un sef. Si niste oameni de rand. Din care oameni eu am vazut doar unu'. De luni si pana azi a lipsit de doua ori. E scuzabil. E student omu' si are restante. Mai are una de dat, parca pe data de 11. Dar n-are noroc, ca merge la examene ca si cum s-ar duce in vizita. Sa faca rost de subiecte? Nu stiu. E copil cuminte, ne asculta dorintele si face si el ce poate. Se straduieste. Dar merge inceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. Seful vine la noi in fiecare seara. Se face ora zece-unshpe noaptea, dar nu nimereste apartamentul nostru. Cand e sunat zice ca maine sigur vine si el la munca. Eu il (mai) cred (?) fiindca am niste principii aiurea, si anume ca omu' nu are motive sa ma minta. Cel putin eu asa vreau sa cred.

Concediul e gata, la job am gasit santier, acasa am santier. Romania e toata un santier!

Sfat: daca va apuca vreodata dorinta de a renova, construi, reabilita ceva, opriti-va inainte de a va gandi cum va arata. Fiindca va fi un neverending story. Mai bine mergeti la Sovata. Sau la Monte Carlo. Depinde ce aveti de mesterit prin casa.

2 comentarii:

  1. Wow, chestia asta zici c-a fost scrisa de mine :D ...atat de tare seamana cu povestea nostra (de groaza)tot din ciclul neverending-story: santierul!!!

    ...nervi de otel in continuare, Happy! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dada, Laura, stiu ca nici la Timisoara nu e mai bine. Am cautat si pe acolo unele altele... La un momement dat ma batea gandul sa caut echipe de meseriasi prin Spania, Italia, ca la pret nu a absolut nici o diferenta.

    Nervi de otel imi fac descarcandu-ma aici, ca altfel as da cu capu' de pereti si eu si mesterii =))

    Multumesc de incurajari.

    RăspundețiȘtergere