Desigur, și această mâncărică e tot din ciclul "Speedy Gonzales" și pe deasupra și din categoria "Inspirațional" pentru Sandi.
Se pune tigaia antiaderentă pe foc. Se ia din congelator punga cu fasole verde. Se desface și se pune fasolea în tigaie. Sfârâie, semn că se topește gheața. Cât timp sfârâie se toacă mărunt o ceapă. Se pune peste fasole și se mai sfârâie. Sfârrr, sfâârrr, sfârrrrr! Adaugăm o lingură de ulei și condimentăm după plăcere. Sfârrrr și sfârrrrr! Se pune și un cățel de usturoi tocat mărunt. Sfârrrrr! Se pune în castronele termorezistente (sunt noi și trebuie inaugurate). Fără sfârrr. Apoi se ia o fleică de purcel. Și sfâârrrr cu ea în tigaia antiaderentă, acolo unde mai devreme sfârâise fasolea verde. Sfârrr, sfârrrr, sfââââââârrrrrrrr! Condimentăm. Întoarcem fleica și pe partea aialaltă și o ținem preț de 3 sfârrrruri. Gata!
Ați vizionat fasolea sfârâită!
Sote de fasole verde |
S-aveți poftă!
Fata Hepiiii, io cred ca tu faci misto de mine cu commenturile astea =))
RăspundețiȘtergereDap, chiar ca ma inspira, io am mancat azi supa cu dumplings-uri de conopida!!Imi place reteta sfaraita, se va face...
RăspundețiȘtergereUite ca reusit si Guvi!!!! Bravo fata! Ai vazut ca nu doare??? =)
RăspundețiȘtergereSa stiti ca ccc comentariile merg struna. Cre' ca Sandi v-a luat butonu' de comentatori, vrea numa' ea sa vorbeasca cu mine. Parerea mea. :D
RăspundețiȘtergere