vineri, 31 august 2007

Romania mestereasca (3)

Daaaa, povestea merge mai departe...

Stie un sfert din oras ca am nevoie de o echipa serioasa de mesteri. Fac preselectie, dar deja am ajuns la echipele de mesteri care nu mai fac de toate (adica asa cum erau alea care iti predau casa "la cheie" - astia din urma baga pret mare si evident te programeaza intre "golurile" de munca de la vile - dom'le toti mesterii fac vile!).

Intr-un tarziu, alaltaieri ne-am decis asupra mesterilor. Mi-am gasit oamenii dispusi sa lucreze civilizat, care se vor ocupa de materiale, care au si solutii bune la problemele care sunt de rezolvat in apartament, si care vor sa asculte si ceea ce dorim noi sa facem in apartament. Doar ca voi avea echipa de zidari/ zugravi, echipa de instalatori si echipa de parchetari, echipa de montatori de usi. De echipa de montatori de ferestre am scapat relativ repede, si aproape bine.

Acum astept sa vina ziua de luni "sa-i dam bataie". Am mari emotii! Dar mi-am promis ca in aceasta viata, nu ma voi mai apuca de renovat pentru nimic in lume.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact cum va spuneam!

    Io ma dau aici de ceasul mortii cu mesterii mei amortzitzi, iar ametzeala asta de cow_nu_stiu_cum imi da cu nuca in perete. Alo? Ce legatura are asta buey cu subiectu' meu?

    Deci, te-am sters, sa nu mai dai pe la mine daca nu esti on topik, te rog.

    RăspundețiȘtergere