duminică, 6 februarie 2011

Ruladă de carne cu șuncă și cașcaval

Gata cu dezmățul, back to low carbs!


Rapid și de această dată, fiindcă a fost prea frumos azi afară, iarna aproape că se dă bătută!

Amestecăm 500 g carne tocată cu o ceapă și un morcov ras și puțin călite. Adăugăm un praf de paprica și un praf de piper cu lămâie de la firma cu râșnițe. Se întinde un strat din felii de șuncă. Peste șuncă se pune carnea tocată. La mijloc se așează bucăți mai groase de cașcaval. Se rulează carnea în jurul cașcavalului, iar in jurul cărnii se rulează șunca. Nu mai este necesar să adăugați sare, fiindcă rulada își va trage sarea atât din șuncă cât și din cașcaval.Se dă la cuptor la 180 de grade cam 25 de minute.Exterior crocant, miez suculent. Delicios de te lingi pe degete!


E bună și rece.

S-aveți poftă!

11 comentarii:

 1. Asa da! Uelcom bec lou carb'!!!Chiar arata super rulada, o fac si io zilele astea!

  RăspundețiȘtergere
 2. n-am vrut sa comentez aseara ca mi-era somn rau, bine ca venii acu sa-mi ploua in gura de dimineata :)). fetelor, cu comentariile e de la cache - ce cache smeker ai, Hepi! iar n-a vrut, da' l-am golit si iete merge. ce ciudatenie!

  RăspundețiȘtergere
 3. tot de la Coana Preoteasa? Ie mijtuaca de tot!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Sandibel

  Sa faci fata, ca ie bun cu ceai! :))

  @Zsuzsa

  Deci chestia cu cache mi se trage de la rahatul ala de widget de la feisbuc, atunci au intrat niste pirati ce mi-au trimis toate linkurile pe saitul lor. Dupa ce am omorat piratii, lucrurile au revenit la normal. Normal, dupa curatenie, inclusiv la cache. Me hate feisbuk. (limbă scoasă, deget în sus)

  RăspundețiȘtergere
 5. Fata Hepi, sa jtii ca de la biuro tot nu pot intra la commenturi. Te-am informat doar :D

  RăspundețiȘtergere
 6. buey soro, si cache - e de la d-na preuteasa? ce bogata era :)
  in tava nu se pune nimic sub rulada? mie trebuie sa-mi spui tot-tot-tot (inghitit in sec)

  RăspundețiȘtergere
 7. @Guvi

  Eu zic sa schimbi urjent biuroul. Din biroul de șef ai încercat? Rețeta e de la bucatareasa de la cantină, să zicem că e de la Coana Mare .

  @Stormy

  Cache e de la Sfântul Browser. În tava sub ruladă e nimica, fiindcă maglavaisul e porc cu vită și are suficienta grăsime, la fel si șunca. Berea, vinul sau alte licori mai bine le bei, decât să le strici in cuptor. Parerea mea (lipsa inspiratie)

  RăspundețiȘtergere
 8. aha, am priceput cum e cu tava,pacat ca se murluie. BTW, tu cind te debarasezi de regionalisme si go internationally, draga?

  RăspundețiȘtergere
 9. Las' că am șurluit-o și-i ca nouă! Sa ma debarasez de neamu' meu? Nici când voi deveni duamnă de la Capitală, sau din împrejurimi, whatever! (Atention, n-am specification care este El Capital.) (fâlfâit evantai din pene de struț)

  RăspundețiȘtergere
 10. pfuaaaaiiii, cum ar fi mers rulada asta cu niste sparanghel! :lol:

  RăspundețiȘtergere
 11. pfuuai Guvi, cum ar fi mers rulada asta cu asparagusul, care-l tot promiti si nimic!!

  RăspundețiȘtergere