INGREDIENTE:
(pentru o porție)
- 1 cremvurști
- 1 ou
- sare, piper
- ulei pentru prăjit
Se taie cremvuștiul pe lungine, până aproape de capăt.
Se întorc cele 2 bucăți si se reasamblează cremvuștiul, lipid capetele cu o scobitoare. Se pune la prăjit în puțin ulei.
Când e aproape prăjit cremvuștiul, se pune în mjloc un ou. Se prăjeste pe ambele părți; eu nu l-am lăsat foarte mult ca să rămână oul puțin cleios.
Am servit cu o steluță din cașcaval și cu două roze din roșii.
Hey! Super tare ideea, mai ales pt un mic dejun in patic pt un copilash bosumflos :) Foarte dragut blogul in general, nu doar cremvustila :)
RăspundețiȘtergereThanks, Teo!
RăspundețiȘtergereEste chiar f. happy blogul tau...de fapt de asta e printre preferatele mele :-))
RăspundețiȘtergereSa vedem fiica-mea cea mofturoasa ce impresie va avea ;-)
Kris, ma faci sa ma inrosesc, multumesc frumos pentru compliment.
RăspundețiȘtergereVa fi incantata fata, believe me!