INGREDIENTE:
-2 kg vinete
-1 ou
-100 ml ulei
-1 ceapa mica
-sare, piper
Se pregateste aragazul pentrua coace vintele la flacara:
Pentru protectie am pus o folie de aluminiu:
Am ridicat marginile in sus ca sa ramana zeama pe folie:
Se pune o sita
Pe sita se puna vanata la copt:
Aici voiam sa va arat cum s-a murdarit folia:
Cat sunt cald vintele se curata de coaja si se pun in sita la scurs:
Intre timp am pregatit o maioneza dintr-un galbenus si 100 ml ulei. Am amestecat maioneza cu ceapa tocata:
Adaugam vinetele, saram si piperam si amestecam salata cu pasatorul vertical , pana devine o crema foarte fina:
Se decoreaza dupa dorinta si se da la frigider.
-2 kg vinete
-1 ou
-100 ml ulei
-1 ceapa mica
-sare, piper
Se pregateste aragazul pentrua coace vintele la flacara:
Pentru protectie am pus o folie de aluminiu:
Am ridicat marginile in sus ca sa ramana zeama pe folie:
Se pune o sita
Pe sita se puna vanata la copt:
Aici voiam sa va arat cum s-a murdarit folia:
Cat sunt cald vintele se curata de coaja si se pun in sita la scurs:
Intre timp am pregatit o maioneza dintr-un galbenus si 100 ml ulei. Am amestecat maioneza cu ceapa tocata:
Adaugam vinetele, saram si piperam si amestecam salata cu pasatorul vertical , pana devine o crema foarte fina:
Se decoreaza dupa dorinta si se da la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu